Lump Sum projecten

Wij leveren stand-alone machines en totale lump sum projecten voor complete productielijnen met kartonneer machines, casepackers en palletisers. Stesa Systems werkt als projectmanager vanaf het ontwerp inclusief productiebegeleiding tot aan de oplevering van het volledige project bij U in de fabriek. 

Kartonneer productielijnen

Wij leveren automatische kartonneer machines als sideloader of toploadoplossing met casepackers optioneel met deksel station. De productielijn is compleet met palletiser en pallet wikkelmachine. Stesa Systems werkt als hoofdaannemer voor het ontwerpen en leveren van de volledige productielijn inclusief alle tussenliggende banen. 

Video's

Single serve productielijnen

Wij leveren complete verpakkingslijnen voor de koffie industrie met afvul machines voor Nespesso of Dolce Gusto. De cups worden vervolgens met 2 smaken in één consumenten doosje verpakt.  

De productielijn is compleet met een casepacker, palletiser en pallet wikkelmachine. Stesa Systems werkt als hoofdaannemer voor het ontwerpen en leveren van de volledige productielijn inclusief alle tussenliggende banen. 

Video's

Flowpack productielijnen

Bakkerij producten in flowpacks worden volledig automatisch verpakt in casepackers met speciale versterkte hoeken.  De productielijn is compleet met geïntegreerde controle weger, metaal detectie apparatuur, een casepacker, palletiser en pallet wikkelmachine. Stesa Systems werkt als hoofdaannemer voor het ontwerpen en leveren van de volledige productielijn inclusief alle tussenliggende banen. 

Video's

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op

A. van Leeuwenhoekweg 36A9 
2408 AN Alphen aan den Rijn 
Nederland 

+31 (0) 172 470410
 

Kvk nr. 27351428

BTW nr. 822426225

IBAN NL34RABO0117798959

BIC RABONL2U 

© 2019 Stesa Systems BV

Wij leveren al onze diensten conform de voorwaarden van de koninklijke metaalunie
 

Bekijk onze video's